Tina

Z HuDb – hudobná databáza
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Tina
Tina.jpg
Iné mená Martina Kmeťová rod. Csillagová, Minimo
Dátum narodenia 11. marec 1984
Krajina Slovensko
Vydavatelia Monitor
EMI
DMS Records
Roky alb. 2004 – 2014
Žáner Pop, R&B, soul, hip-hop
Diskografia
Štúdiové albumy
2004 Tina
2006 Chillin
2009 Veci sa menia
2011 S.E.X.Y.
Kompilácie
2012 Best Of
2014 Unplugged CD 2004-2014
Tina – diskografia
Štúdiové albumy
TinaChillinVeci sa meniaS.E.X.Y.
Kompilácie
Best OfUnplugged CD 2004-2014