Adiss

Z HuDb – hudobná databáza
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Adiss
Adiss.jpg
Iné mená Adam Miščík, ADiss, Deezy
Dátum narodenia 1. marec 1991
Krajina Slovensko
Vydavatelia Beattuners Music
Overground Art
Roky alb. 2011 – 2022
Žáner Hip hop
Diskografia
Štúdiové albumy
2011 Dve esá – Adiss, Andes
2014 Trištvrte na mňa
2017 Red Card
2018 My – Adiss, Hoodini (2 CD)
2019 #Lentak
2020 Afrodeezyakum
EP
2019 Akordy
2020 Načo pôjdem domov – Adiss, Šorty
2020 November
2020 December
2021 Január
2021 Február
2021 Marec
2021 Apríl
2021 Máj
2021 Jún
2021 Júl
2021 August
2021 September
2021 Október
2022 Amnézia
2022 Amnézia (light)
Mixtape
2011 HP mixtape
2016 Overground mixtape – ADeezy
Kompilácie
2021 #Velalasky
Adiss – diskografia
Štúdiové albumy
Dve esáTrištvrte na mňaRed CardMy#LentakAfrodeezyakum
EP
AkordyNačo pôjdem domovNovemberDecemberJanuárFebruárMarecAprílMájJúnJúlAugustSeptemberOktóberAmnéziaAmnézia (light)
Mixtape
HP MixtapeOverground mixtape
Kompilácie
#Velalasky